Takk for pengene, Microsoft.

30.mar.2007 @ 12:26
Jeg er betalt av Microsoft.

Eller - skal man tro kommentarene på min anmeldelse av Command & Conquer 3 eller på mitt forrige blogginnlegg så er det visstnok en sannhet.

I tillegg fører vi (Spillmagasinet) en kampanje mot PS3.

Bakgrunnen er sikkert de positive anmeldelsene vi har av spillene. Deriblant min egen av Tekken

Spillmagasinet er verken betalt av Nordisk Film, som importerer Playstation, eller av Microsoft, som har Xbox 360. Vi er derimot betalt av TV 2.

Som journalister og spillere synes vi at PS3 er en rocka maskin. Det har vi også sagt. I tillegg har vi faktisk skrevet mer om lanseringen av PS3 enn av Xbox 360 når den kom (Jada, vi er betalt av Playstation...9.

Problemet er at vi alle synes den er veldig dyr. Selvfølgelig nok kan man være uenig, at nærmere seks tusen er riktig pris for en så bra maskin. Foreløpig synes ikke jeg det. Mest av alt fordi det ikke er nok gode spill til den. Jada, det er noen glitrende - men det mangler litt.

Jeg er ikke hårsår. Har fått utrolig mye kjeft for spillanmeldelser oppigjennom tidene (men ingen dødstrusler som da jeg slaktet en bestemt finsk hardrockgruppe), men det er viktig å påpeke at vi sier at PS3 er dyr fordi den er det.

Så tilbake til spørsmålet som en hadde om hvorfor jeg nevnte PS3 i anmeldelsen av Command & Conquer 3. Jo, fordi det er et poeng. Har du en PC og valget er i mellom å kjøpe en PS3 til 6000kr og et spill til noen hundrelapper så synes vi svaret er enkelt.

Men - til alle som har en PS3 og følte de hadde råd til det - gratulerer. Det er så slettes ingen dårlig maskin, heller det motsatte. Jeg selv er meget fornøyd og finner få ting å klage på. Bortsett fra prisen. I vår mening. Du kan ha din. Og takk for det.

Det beste er å ha råd til en PS3 og Command & Conquer 3 på en fet nok maskin, og kanskje i tillegg en Xbox 360 og en Nintendo Wii. Helst også en gammel PS 2 med de morsomste Buzz-spillene derfra.

PS! Sjekk også et annet innlegg i denne bloggen: Vent med Vista. Det betalte Microsoft meg for i store dollarbunker.

Kommentarer:
Postet av: ..

Så dritt, hvis dere drittanmeldere blir bestukket for å skrive feil, så fortjener ikke DU å jobbe som det!! så deprimerende skuffende dårlig..

30.mar.2007 @ 14:04
Postet av: psykofant

Vel. Din kommentar om PS3 i forbidelse med C&C3, sitat : "Har du en PC og valget er i mellom å kjøpe en PS3 til 6000kr og et spill til noen hundrelapper så synes vi svaret er enkelt."

Er vel ikke helt korrekt å sammenligne slik? Greit nok hadde jeg IKKE hatt PC, men lurte på om jeg skulle kjøpe meg PS3+1 spill eller en PC+C&C3 så hadde sammenligningen vært mer korrekt.

Selvfølgelig er det billigere å kjøpe C&C3 enn en PS3, noen annet hadde jo vært direkte sjokkerende.

Jeg synes også at PS3 er for dyr, men jeg lager ikke absurde eksempler eller sammenligninger for å bevise mine påstander.

30.mar.2007 @ 14:16
Postet av: sgsgr

dårlig jobba folkens...også begynne å unnskylde seg fordi en får litt kritikk da..hehe

dere gjør en ræva jobb uansett iforhold til andre spill anmeldere

30.mar.2007 @ 14:31
Postet av: Pål

På tide å legge opp som spillanmelder? Makan..

30.mar.2007 @ 14:48
Postet av: Bjarte

disse folkene anmelder spill. de kommer med sine EGNE meninger, eg syns dere burde slutte å syte over visse ting. Det verste eg vet er folk som tror de er så jævla bedre, GO SPILLMAGASINET! =D

30.mar.2007 @ 14:54
Postet av: Jørgen

Dere kan jo ikke vente dere noe annet når dere gir enkelte spill helt nede i "2" når det har fått 7-8 av 10 mulige poeng på mange andre sider... Hvis Norge har så forskjellig smak at det er så store kulturforskjeller, tror jeg norske gamere bør tenke seg om...

30.mar.2007 @ 15:00
Postet av: morgul

jeg synes de i spillmagasinet gjør en bra jobb. anmeldelsene er gode og grundige (oftest) Det eneste jeg savner er flere pc anmeldelser. kan ikke huske at de har nevnt lord of the rings online med et ord enda men det kommer sikkert før eller siden =)

30.mar.2007 @ 15:01
Postet av: Christopher

Altså. Sammenligningen din er urelevant.. Eier hverken ps3, xbox360 osv, men har derimot en pc som ikke akkurat når opp til speccsa. Så mener du at jeg skal svi av x-antall kroner på ett spill jeg ikke får spilt, istedetfor å kjøpe en ps3 ?

30.mar.2007 @ 15:02
URL: http://www.alko-u.com
Postet av: LOL

hva skjer med verden?? er det ikke lov til og komme med egne meninger om andre ting som andre liker?? jeg synes spillmagasinet er en bra spill anmeldelse side en de fleste norske spill sider som suger hest :P så jeg synes han skal få lov til og si sin mening uten at folk tar seg nær av det :P HUSK DET ER BARE EN SPILLMASKIN ikke livet :P

30.mar.2007 @ 15:04
Postet av: Endless Sacrifice

Dere på spillmagasinet sier aldri noe stygt om 360, og overall virker det som dere favoriserer veeeldig.

Men Sony har jo forsåvidt driti seg ut når det gjelder utsettelser og pris, så de fortjener jo litt kjeft. hehe =o)

Jeg synes dere gjør en veldig god jobb jeg,
Er innom sida deres flere ganger om dagen!

Stå på, I like your work!

30.mar.2007 @ 15:25
Postet av: S-r-ex

selv synes jeg spillmagasinet gjør en god jobb hele gjengen, men ville nok gi minst fem til Resistance. dessuten kan nå vem som helst installere linux og emulere en piratwindows uten problemer. utenom dritten som ha vert i windows siden ME. egentlig burde forbrukerne STYRTE microsoftkonsernet som straff for all dritten dehar slengt i trynet på oss via monopolet de kjører.
SPILLMAGASINET FOREVER!!! HELVETE MED MS!!!

30.mar.2007 @ 15:57
Postet av: DeathWhish

rolig folkens...

Folkene hos spillmagasinet får betalt for å si sine egene meninger, og utifra det jeg ser så er det deres meninger det skrives om på sidene. Litt av poenge med en anmeldelse.

For å sammenligne litt, hvor mange filmer har fått terningkast 1, men så synes du den var mye bedre selv? vell, det har hvertall jeg opplevd flere ganger.

30.mar.2007 @ 16:00
URL: http://www.myspace.com/teamjokeass
Postet av: say'ello to my little friend

dere gjør en bra jobb..jeg er innom absolutt hver dag,det er alltid noe nytt å lese om å annmeldelser er bra..dem som favoriserer er fanboysa som kun sprer møkk i debatter å ødelegger for alle andre..det er helt latterlig når man leser alt piss dem skriver.det spillmagasinet kunne gjort bedre først og fremst,er å slette all den dritten folk skriver i debatter,så blir det litt mer seriøst.

30.mar.2007 @ 16:19
Postet av: 360

Jeg er ikke en av de Dan Brownene som tror at dere er kjøpt av noen, men jeg bare lurer på om dere skal trille terningen på PS3? Eller er jeg fullstendig blind og har misset den?

30.mar.2007 @ 18:07
Postet av: jensemannen

Dere gjør en god jobb! forsett med det!:) Jeg synes det er bra at dere seier deres egne meninger, tenk om alt som står på spillmagasinet bare hadde vært positivt eller negativd i alle anmeldelser osv... bare for at dere hadde blitt betalt for å skrive akkurtat det.. det hadde bare vært tragisk. WORK ON WITH THE GOOD JOB!

30.mar.2007 @ 19:21
Postet av: WII AND 360 FAN

Er helt enig med jensemannen...:) dere gjør en god jobb!

30.mar.2007 @ 19:32
Postet av: hardcore gamer

De sier ikke sin egen mening, de er bestukket av noen andre til å si en mening som ikke er deres. Har aldri likt spillmagasinet og det blir ikke bedre av dette!! GO GAMEREACTOR!!=)

30.mar.2007 @ 20:07
Postet av: Dark

Jeg er enig meg der om ps3 er for dyr men bra

men de spillene som du liker er jeg ikke fult så enig i... "Buzz" og "Tekken" (det er ikke arkurat på toplisten min)

30.mar.2007 @ 21:27
Postet av: halla balla

jeg synest dere skal stå på...jeg får vite akurat det jeg trenger av dere!!:D

30.mar.2007 @ 22:16
Postet av: Jan

Poenget du ikke forstår Pål,er at hva i all verden har C&C3 med PS3 å gjøre? Du har brukt dette i overskriften, sannsynligvis for at folk skal klikke inn på artikkelen din regner jeg med. Det du imidlertid ikke forstår er at når det ser ut som at du bruker din situasjon som "journalist" i Nettavisen til et korstog mot Sony og PS3 blir du ganske enkelt patetisk.

Ett spørsmål: Hvor dyr er egentlig PS3? Kan du ikke ta din 360 og legge til det som gjør maskinene likeverdige? Prisen du kommer frem til? (HDMI..ubetalelig)

Var PS3 egentlig så dyr som du ville ha den til?

30.mar.2007 @ 23:40
Postet av: Ubersnuber

Skønner ikke hvorfor du fletter PS3 inn i en C&C artikkel, men greit nok.
Syns Spillmagasinet gjør en god jobb og har ikke noen som helst mistanke om at dere får lønnsslipper fra MS:P

Eneste som fikk meg litt forbanna var den PS3 greaia i bloggen din, hehe;) Menmen, tror vi er ferdig med den nå.

31.mar.2007 @ 01:30
Postet av: Magnus

Det som jeg tror er meningen med den overskriften er jo at så og si alle har en middels god datamaskin her i Norge. Vet ikke om så mange som ikke har data lr har ingen tilgang til data-er. Og slutt og syt alle dere som tror at de blir betalt av MS. Derre har ingen bevis overhodet at de blir betalt. so SHUT UP!

31.mar.2007 @ 10:08
Postet av: Ransj

Gadd ikke lese igjennom et hav av diss mot personen som la innlegget, men vil gi personen min støtte. Er innefortstått med at alle tror alle spillanmeldere er kjøpt..Det kan jeg bekrefte er feil... Da jeg nettopp har startet som dette, og alle jeg har spilt med i mange år også tror at spillanmeldere får ubegrenset med spill, til å dele med venner og kjente.. Dette er feil. Jeg har en stund før valg av dette yrket hatt abere, da jeg var redd det ville ødlegge min hobbyaktige glede ved å spille.
Det har ikke slått ut i det fulle, men har nå blitt like mye jobb som den hobbyen det var. Kan bekrefte at jeg innimellom syns at alle spilanmeldere er duster, hvis de hater et spill jeg liker, men sånn har det alltid vært med filnanmeldere også.
Ingen har samme smak, og det hender du/ man finner et spill som amneldere misliker.
Tenk da at disse ikke er ute etter å hate det spillet du liker der og da, men gir en sammenligning av mange spill i samme sjanger og på flere plattformer. Ingen anmeldere er ute etter å ødlegge noens opplevelse, men er leid inn for å gi sin erfarne mening. Uenig?? ok.. Men la nå også han være uening med deg da..
Husk at de spiller masse, masse spill, og kan kanskje tippe deg mot noe som er bedre enn det du spiller, og ikke hate på det spillet du liker. De er gamere som oss, bare med fler alternativer. Jeg tror ingen vil frastjele noen gleden av å spille.. Øystein.

31.mar.2007 @ 12:46
URL: http://clanbanan.com
Postet av: OMG

FOR NOEN JÆVLA TAPERE SOM TAR PENGER FOR Å SIE NOE SOM IKKE STEMMER. Fy faen ass, korrupte hele gjengen

31.mar.2007 @ 13:10
Postet av: knuut

fint du tok deg tida til å skrive ett så stort innleg;) men synst egentli du e litt sarkastisk
konsentrer dokke om å gi oss spill nyheter, å vær erlige;) ikke bruk egene meninger å hakk på PS3... å det e ikke nokke konsoll krig!! reint teknisk, det har PS3 vunnet for lenge siden;) den e sviiiin dyr men med go grunn;)

31.mar.2007 @ 13:16
Postet av: Are

Dette står på siden "Din ultimate guide til ps3":

"Men flere utsettelser, sterk konkurranse, ingen virkelige høydepunkt, problemer med å kjøre PS2-spill og en temmelig stiv pris - er Playstation 3 valget for deg?"

Det er ikke bare litt klart at dere har noe imot ps3 da...

Og hva i alle dager har "flere utsettelser" med om du vil kjøpe maskinen nå eller ikke?
Den er jo her nå så hvorfor i det hele tatt tenke på det?

Dere burde tenke mer over hva dere skriver.

31.mar.2007 @ 13:51
Postet av: luremus

sammenligner dere dette, en bitteliten bagatell, med testikkelkreft, fattigdom, global oppvarming og krig? makan!

01.apr.2007 @ 00:32
Postet av: lurekjeppen

hmmm, luremus, fett
nei da,, buu buuu så mange patetiske ting folk her henger seg opp i.
for det første, om dere syntes spillmagasinet er så ræva,, hva i all verden gjør dere her da?
personlig liker jeg spillmagasinet, er innom noen ganger i uken, å har også valg spill etter deres vuderinger,, så jeg er vel helt på jordet selv med min smak,,, hipp hipp..
henge seg så jævelig opp i en overskrift, mange som ikke har noe annet å gjøre enn å lete etter feil å klage på andre hele tiden, får grøssninger av slike... kommer til å ble eller er veldig populære i arbeidslivet,,, hmmmm hva mener du med det da, tenker vel noen nå,, hva fa.. har dette med arbeidslivet å gjøre.

God påske alle sammen

01.apr.2007 @ 08:33
Postet av: Lars Petter

Hvorfor mener alle at spillmagasinet favorittiserer 360? Egentlig gir spillmagasinet dårligere karakterer til 360 spill enn verdenspressen, og de har gitt bedre karakterer på ps3 spill enn verdenspressen.. Så kan ikke si at de disser ps3 og elsker 360 akkurat..

01.apr.2007 @ 13:48
Postet av: Lars Petter

Hvorfor mener alle at spillmagasinet favorittiserer 360? Egentlig gir spillmagasinet dårligere karakterer til 360 spill enn verdenspressen, og de har gitt bedre karakterer på ps3 spill enn verdenspressen.. Så kan ikke si at de disser ps3 og elsker 360 akkurat..

01.apr.2007 @ 13:48
Postet av: Eirik

Hei spillmagasinet!

Dere gjør en god jobb! Leser masse her. men desverre virker det som om dere helt klart ikke er nøytrale i konsol-krigen..
Det er mange fan-boys av noen dritt unger som, jeg mener, ødelegger litt av greia her.. de bare skriver bare bullshit og kommentarene burde FJERNES.

01.apr.2007 @ 13:52
Postet av: Chergaz

Dere i Spillmagasinet er flinke annmeldere, og jeg syntest dere har vært nøytrale i konsollkrigen.
PS3 er mye dyrere enn 360 og Wii, og det har dere tatt med i beregning, noe som er helt retferdig.
Alle dere som sier at Spillmagasinet er dårlig fordi de sier at PS3 er altfor dyr etc. har en samlet IQ på 34.

01.apr.2007 @ 16:59
Postet av:

Postet av: Eirik

Hei spillmagasinet!

Dere gjør en god jobb! Leser masse her. men desverre virker det som om dere helt klart ikke er nøytrale i konsol-krigen..
Det er mange fan-boys av noen dritt unger som, jeg mener, ødelegger litt av greia her.. de bare skriver bare bullshit og kommentarene burde FJERNES.
01.apr.2007 @ 13:52
Postet av: Chergaz

Dere i Spillmagasinet er flinke annmeldere, og jeg syntest dere har vært nøytrale i konsollkrigen.
PS3 er mye dyrere enn 360 og Wii, og det har dere tatt med i beregning, noe som er helt retferdig.
Alle dere som sier at Spillmagasinet er dårlig fordi de sier at PS3 er altfor dyr etc. har en samlet IQ på 34.
01.apr.2007 @ 16:59
Ja, jævlig proffe dem er da. Tar penger for og si at xbox360 er noe bedre. Blah

02.apr.2007 @ 20:53
Postet av:

ka faen e d du meine atte de har stjelt av meg og at eg e mordi elle purk

03.apr.2007 @ 11:33
Postet av: Blood Brother

Dere gjør en bra jobb for all del, det er alltid her eg leter først etter en anmeldelse.

Men det eg ville si var at eg syns dere glemmer PC anmeldelser. Det hadde vært veldig fint om dere kunne ta det opp litt igjen, for det begynner å bli tynt med anmeldelser av PC spill.

Etter min mening, syns eg at PC er den beste spillmaskinen.

03.apr.2007 @ 18:47
Postet av: Lazze

er det ikke litt dumt å bruke tid på å lese hva de skriver vis du ikke liker det?? og hadde du klart det bedre selv? det var noe å tenke over tror jeg

03.apr.2007 @ 18:47
Postet av: PS3 Duger XBOX NOT SO GOOD HAVE `EM BOTH

PS3 banker xbox..har dem begge men x boxn ble solgt fort ja.....men di som synes prisen er dey...så er ikke xbox billigere om man ska ha alt på xboxn tilsvarende me ps3`n så de så...dessuten får du en spillmarskin som er kraftigere å penere å se til å MYE mer stillegående! basta bom...xbox 4 fra meg ...6 til ps3

07.apr.2007 @ 00:50

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/trackback/ping/5128202
hits