Jeg skal brenne i helvete

20.sep.2007 @ 13:49

En vis mann sa en gang følgende:

Opinions are like assholes, everyone's got one.

Anmeldelser er meninger, subjektive og ladede meninger. På Spillmagasinet har vi flere anmeldere, og vi er ofte så uenige at vi nekter å tørke støv av hverandres Playstation 3. Undertegnende mener for eksempel at Kristian Evensen bommer totalt når han gir Bioshock en femmer. Klarere sekser har jeg ikke vært borte i på mange år. Kristian på sin side mener jeg er er rar som synes spill som er ganske like den forrige versjonen fortjener god kritikk.... Likevel, meninger er som rumper - de er delte, og alle har en.

Å hevde sine meninger gir grunnlag for debatt. Selvfølgelig nok. Etter min anmeldelse av Nightwishs samleplate, Highest Hopes, fikk jeg en uhorvelig mengde med epost. Svært mange inneholdt lovnader om juling og et par inneholdt drapstrusler.

Bedre ble det ikke den gangen jeg skrev om platecoverne til Kiss med tittelen Kiss er coverpiss. Selv om enkelte av tilbakemeldingene var morsomme (Ace Frehley kommer til leiligheten din og røyklegger den) var det også her flere trusler om både juling og det som verre er. (Det bør nevnes i sammenhengen at undertegnende har vært Kiss-fan siden 1979).

Det var to eksempler fra musikk.

På spill er det faktisk verre. Noen utdrag fra hva som er postet offentlig:

At du er en idiot er da ikke nytt, det har du bevist ved flere anledninger

Nei du er ikke dum. Du er en dust som ikke har peiling på spill

jævla idiot

Sannheten er at han er Xbox fan-boy, og vil stille PS3 i et dårlig lys.
Syns det er dumt av spillmagasinet å ta med slike amatører.


Idiot! Du er en forbanna Xbox fan-boy! Du kan stikke å henge deg i den derre boden din, og ta ibruk en ekte "likkiste"!!!

På min private epost er det opptil femgangeren værre. Felles for påstandene er følgende:

1. Jeg er Xbox fan-boy
2. Jeg har ikke peiling på spill, og er en amatør som burde ha spilt mer
3. Jeg er en idiot/tosk/n00b etc.

La oss starte med fakta. Det første spillet jeg spilte var i 1979. Den gangen dreide det seg om to streker som kjempet om å holde en firkant unna egen skjermslutt og heller få den over til den andre siden, hvor en motstander (stort sett min yngre bror) skulle holde firkanten unna sin skjermslutt. Senere ble det Vic 20, CBM 64, diverse Amigaer, en haug med PCer, Playstation, Playstation 2, Nintendoer i forskjellige utgaver, Sega Dreamcast, Xbox, Xbox 360, Playstation 3 og faktisk både PSP og Nintendo DS i tillegg en hærskare av nettspill, mobilspill og arkadespill (Ingenting slår et godt flipperspill).

At jeg har dårlig smak er en personlig mening, jeg er relativt glad i min egen smak - men man har i hvert fall spilt nok spill.

Jeg er en Xbox fan-boy.
Jeg ga med vilje denne påstanden en god del vann på mølla med mitt innlegg om at jeg får penger fra Microsoft.  Dette var selvfølgelig ironi, men det gikk nok over hodene på en del folk. Dessverre.

Poenget er at jeg gir blanke f... i hvilken konsoll som kjører spillet jeg skal spille. Det er i bunn og grunn spillene som har noe som helst å si. De 153 kommentarene på innlegget mitt om at PS3 foreløpig er for uinteressant skulle tilsi at ikke alle er enige i det, men jeg mener det helt oppriktig. Jeg har mange spill på PS3, men spiller ikke på den. Det er fakta.

Det har ingenting med å gjøre at jeg misliker den i utgangspunktet og at jeg elsker Xbox 360. Det sistnevnte er forresten relativt morsomt, siden de fleste mener jeg elsker Microsoft. Jeg har nøyaktig det samme forholdet til dem som jeg har til hvilken som helst leverandør, det som er bra er bra - det som er dårlig er dårlig.

Så, nei - jeg er ingen Xbox fan-boy. Jeg er fan-boy av gode spill.

PS! Det innlegget jeg har fått minst kommentarer på er innlegget Heia Playstation 3... sånn apropos.

Jeg er en idiot/tosk/N00b etc.
Ok. Greit for meg. Så lenge du innrømmer at du er det også. Meninger kan ikke diskuteres, eller man kan sjeldent oppnå enighet om den. Jeg kan prøve å overbevise Lars Wærstad om at Football Manager er dritgøy - men jeg betviler på at han slipper sitt siste skytespill for å sitte i fem timer for å trykke på tekstlinker. Å diskutere om et spill er bra eller ikke, om en PS3 er verdt pengene eller ikke  - om Xbox 360 er kul eller ei etc.. JA - det er greit, men å kalle noen for en tosk er vel noko helt anna.

Men, for at man skal ha noe å kommentere kommer noen sterke meninger under. Kjør debatt:

1. Playstation 3 er for dyr i forhold til tilgjengelige spill nå hvis man ser på det som en spillmaskin
2. Xbox 360 har for høy feilprosent, men Microsoft har god service når man melder i fra
3. PCen er klart overlegen på spill hvor man må tenke i tillegg til å spille
4. Nintendo Wii er den største oppfinnelsen innenfor spillindustrien rettet mot unge
5. Det er ikke naturlig at Guitar Hero er så sinnsykt morsomt som det er
6. Halo 3 kommer til å skuffe
7. Bioshock fortjener en sekser
8. Oblivion er Gud.
9. Achievementpoeng gjør deg avhengig av å spille spill om igjen og er helt genialt
10. Playstation 3 er overlegen teknologisk sine konkurrenter

Kommentarer:
Postet av: Chris

Du fortjener all den dritten du får slengt i trynet. Det er din egen feil.

21.sep.2007 @ 09:16
Postet av: Chris

Og du kan jo prøve å forsvare alt det drittet du skrev om støvet på PS3'en din. Dummeste jeg har lest av deg, og det sier litt.
Stå på gammelnerd! Idiot.

21.sep.2007 @ 09:24
Postet av: en dust

ja og du har blondt hår

21.sep.2007 @ 09:38
Postet av: Anonymous

Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu Desu

21.sep.2007 @ 09:53
Postet av: Simen

Jeg tar meg i å stort sett være enig med deg ... Jeg er nok en dust jeg også. ;)

21.sep.2007 @ 10:01
Postet av: Grimm

ikkje høyr på desse idiotane eg syns personleg at du gjer gode anmeldingar, og dei som slenge dritt burde halde kjeften igjen for dei har virkelig ikkje peiling når da gjelde anmeldels.
keep up the good work

21.sep.2007 @ 10:06
Postet av: Rune

Melder meg frivillig som dust jeg og ;-)

21.sep.2007 @ 10:06
Postet av: engers

Sakens kjerne som du sier et at "smaken er som baken, delt i to....". Det vil alltid være en diskjusjon på hva som er bedre enn noe annet, alltid i denne forbindelse så kan de på trygg avstand "flame" andre og kalle en for "tosk/dust/n00b" osv.. men faktum er vel at de som skriver det sannsyelig er en selv :D
Er også "dreven i faget" selv og har også egne meninger, MEN hvis jeg synes at et innlegg er "på trynet" så kan jeg alltids skrive i en dabatt at jeg er UENIG på en konstruktiv måte.
Forresten: har prøvd først PS3 spill og så XboX360 spill, kjøpte meg en XboX360 synes spillene var bedre (min mening) Har også oppgradert med en HD-DVD (synes det er bra, trenger ikke blueray synes jeg, mitt valg) OG min XboX360 har ikke enda gått i "frø" eller "fryst" eller blitt "bricked" :)
Men det betyr ikke at jeg sier at PS3 er "dårlig" den passer ikke for meg, delvis pga. prisen.

21.sep.2007 @ 10:08
Postet av: Kenneth

For en gjeng med idioter! Hvorfor bryr det dere at han har en annen mening en dere? Han er da spill-anmelder for faeN! De blir betalt for å gi sin mening, og om den er en annen enn din så får det være! Jeg er enig i at Playstation 3 er for dyr for det tilbudet man har av spill akkurat nå, og jeg er Sony fan-boy! Har spilt playstation hele livet, men synes sony har bomma litt med PS3 foreløpig. Synes Xbox 360 er oppskrytt, den bråker, den har mye feil, den er klumpete og ikke pen å se på. Men den slår PS3 i støvlene på å være en spillmaskin rett og slett for at man haar spill å spille på den!
Takk for meg!

21.sep.2007 @ 11:06
Postet av: knut ivarr

det du prøver på her, det er og lette på trykket. når det gjelder denne xbox360 reklamen dere driver med, som ett nett sted for spill synst jeg dere skal konsentrere dere om og anmelde spill og gi oss nyheter:) men dere lager heller innslag om hvor dårli ps3 er og den samler støv! den er dyr! osv menst når det gjelder xbox360 så skriver dere kun posetive ting med untak av nå i det siste, når dere hvr fått kritikk for det;) playstation 3 e bedre enn xbox360 det e ikke fordi e e fan boy eller nokke sånt men det e fakta,xbox360 er en helt antastik konsoll det:) greit de att du ikke spilla ps3 men trenge ikke vi og vite? ka du gjør og ikke gjør

21.sep.2007 @ 11:36
Postet av: knut ivarr

og sm dere ser så skrive jeg dårli!:D

21.sep.2007 @ 11:37
Postet av: Lasse

Jeg synes det du skriver er bra.
Selv om folk sier du er en fanboy etc.
Men jeg er en xbox fanboy, men jeg kan også si at ps3 er ikke så ille. Skjønner ikke hvorfor det er så mye dritt kasting om de forskjellige konsollene. Eneste som utgjør forskjellen er spillene.
Og btw, halo 3 vil ikke skuffe :P

21.sep.2007 @ 12:20
Postet av: han der

Grunnen til at det er så mye krig og vold i verden, du kan ikkje komme med dine egne meininger uten at folk kaller deg noob og truer deg med vold og verre.
Hvorfor kan ikkje folk som har noe imot andres mening komme med konstruktiv tilbakemelding, og sette igang ein diskusjon!!
Hvis dei ikkje klarer det, så får dei bare holde kjeft.

21.sep.2007 @ 12:34
Postet av: kaito

microsoft har god service my ass.. de burde brenne i helvete! har ikke vært bort i værre service!

21.sep.2007 @ 13:16
Postet av: Zilver

Hvis dere hater fyren hvorfor I HELVETE LESER DERE HANS ANMELDELSER/BLOGG ETC?
Tror ikke han kommer hjem til deg, retter en pistol mot huet ditt og sier: "LES"
Internett er det stedet i verden der alt er frivillig, ingen tvinger deg til og bruke det en gang.
Skulle tro mange av disse folka leser slike tekster for og bil sinna og få oppmerksomhet. DRAMA QUEEENS!

21.sep.2007 @ 13:25
Postet av: the silver fighter

haha du skjuler det stygge trynet ditt bak en svart hjelm!!!!!!!!

21.sep.2007 @ 13:25
Postet av: Zilver

Postet av: the silver fighter
haha du skjuler det stygge trynet ditt bak en svart hjelm!!!!!!!!
Ikke alle er like opptatt med og bruke 50kg brunkrem om dagen.
Om du skall pisse på trynet hans, bør du kansje vise ditt eget først?
btw: Hva hjelper det med 2000 utropstegn? Tror ikke TEKSTEN blir noe mere "høylytt" av den grunn...

21.sep.2007 @ 13:32
Postet av: skullcrshr

det som ofte er interessant i disse bloggene er at det alltid er de samme som er negative har jeg lagt merke til. Det er nå engang slik at dere antageligvis hører til på den andre skinka og bør nok ikke lese anmeldelsene her, men prøve å finne noen andre som tilhører på samme skinkehalvdel. Anmeldelser spriker med veldig mye - spesielt mellom USA og Europa, så sjekk heller der. Og konsentrer dere om spillene - ikke konsollene. Der blir vi aldri enig.

21.sep.2007 @ 13:50
Postet av: Yay

skullcrshr, på et slikt nettsted skal man ikke oppføre seg som en jævla fanboy og rakke ned på alt som er connected til PS3.

21.sep.2007 @ 14:06
Postet av: Jackie Estacado

Dette er trist.Jeg har en 360, ikke PS3.Grunnen er prisen, og at 360 har bedre spill for øyeblikket.Konsoller vil alltid være forskjellige, og folk kommer sikkert til å krangle om dem i lang tid, men kom med gode argumenter, folk som synker til n00b intelligensnivået burde ikke fått lov til å prate.Og prøv å se forbi konsollene og se på SPILLENE, det er det konsollene er til for!Og ingen her kan si at PS3 sine spill kommer til å slå 360 sin i år, men neste år kanskje, alt PS3 trenger er litt tid til å bygge opp bra spilltitler og sånt.
Det var alt, takk for meg, og hadet bra!

21.sep.2007 @ 14:28
Postet av: aldebaran

taper
you disgust me

21.sep.2007 @ 14:40
Postet av: simen

mhm var veldig ening med deg helt til jeg leste det siste bishock fortjener en sekser og at halo3 kommer til å skuffe hva er det forno...
halo3 kommer til å eie

21.sep.2007 @ 14:40
Postet av: halo3

du kan ikke si at det kommer til og skuffe.
du kan tro....

21.sep.2007 @ 14:41
Postet av: KristianJ

Hvorfor tror du at Halo 3 kommer til å skuffe? Har du spilt igjennom?
Btw så syns jeg personlig at mye av kritikken som de fleste på Spillmagasinet får er meget lite gjennomtenkt.. Men det er morsom lesning til tider da. Jeg mener, argumentene er på "faren min er sterkere enn din" nivå!

21.sep.2007 @ 14:42
Postet av: ?

Fuck you Halo 3 kommer til og kick ass
.!.( -_- ).!. jeg avskyer deg.
your
Massap2

21.sep.2007 @ 14:53
Postet av: Petter

ok, Halo 3, kva faen er så spesiellt med det? verker som eit heilt ok FPS for meg, kan nokon begrunne kva som er så jævlig bra med det? Grafikken på det er jo ikkje akkuratt den beste. Eg SKAL kjøpa halo 3 ofc. ( nei, eg er ikkje Sony fanboy, har 360 og Wii, blir mest 360 og PC fortida men satser på Wii når supersmash, Metroid Prime og Mario kommer)
PS! sorry for skrivefeil : /

21.sep.2007 @ 15:07
Postet av: Sergeant Kylling

FAEN jeg er lei den konsolkrigen, ps3 er best fordi den blablablablabla. xbox er best på grunn av sin blablablabla. samma faen hva du mener vel? jeg har en ps3 du har en xbox. hva hjelper d dg hvis du sier at xboxen er bedre en psen min? kan ikke alle bare holde kjeft og kjøpe d di mener er best istendfor og slenge dritt til d andre syns er best. takk for meg

21.sep.2007 @ 15:10
Postet av: Sergeant Kylling

BTW er ening med Engers. jeg har ps3. kjøpte den fordi..jeg syntes den er bedre(mitt valg) og fordi jeg liker sony bedre enn microsoft. (mitt valg)

21.sep.2007 @ 15:13
Postet av: hmmm

virkerlig mye rot rundt dette med spill valg.
sann heten er at en bør sammenligne det med kunst ovs. enten du like eller du ikke leke. men folk har det med og komplisere det hele.
om du liker spillet avhenger av så mYYYE!
det er kreativiteten, altså at du bør faktisk ha en del for og få mest mulig ut av Bioshock og det er det samme med kunst. noen har det bare ikke seg og de får ikke muligheten til og nyte slikt, hvis de ikke har gåt voldsomt inn for det. litt som med religion og fotball faktisk på noenå punkter.
det mange andre ting oså da som virker inn på det, erfaring fra tidligere. at du har spilt konseptet før. (jeg likte medal of honor airborn, men annmeldere globalt syntes det hvar lonkent men bra siden de har spilet alle medal of honor spillene og jeg ikke)
det er også hva en har innstilt seg for. og ha et nøytralt sinn ovenfor noe vanskelig, faktsik det beste oppnåelig er faktisk litt negativitet eller litt positivitet. og er du tenårig så e det UMULIG og være nøytral, er så mye nytt i hodet at der inne er det ikke orden uansett.
vel kan fortsette og bable men det er vel litt som med misnøye mot utleninger og at en forsvarer det en står for pågrunn av at en ikke vil miste ære makt troverdihet osv og ikke at en faktisk ikke sjønner hva motparten sier. og er du tenåring sjønner du det men hodet er for rotete til at du får det fremstilt mentalt som et eget valg. hodet gjør det for deg mer eller mindre.
vel ble litt rotete text men hadde noen gull korn da...
og angående at spillmnagasinet ge Bioshock 5 så er det fordi annmelderen ikke forstår seg helt på kunst og har spilt x antall fps allerede.
på metacritic.com som er en oppsumering av den nermest globale gjennomsnits karakteren ved at de viser karakteren fra alle anmeldelser på engelst og regner ut gjennomsnittet av karakteren.
Bioshock har fått karakteren 96 av 100!!! og det er den samme karakteren som half life 2 som også fikk 96!!! så dere må skru på et filter når dere leser annmaldelser på spillmagasinet. siden i dette tilfelle så fortjener spillet 7 av 6 sammens med half life 2 siden det er kunst i hver pixel og er et av verdens beste spill noen sinne! og selv og annmeldern sier noe annet, for annmeldere er ikke autoritet bare et individs mening, og ikke loven. (men metacritic.com er litt lov på en måte siden det er demokratisk gjennomsnitts rankering XD)

21.sep.2007 @ 15:40
Postet av: Chris

hmmm: too long, didn't read.

21.sep.2007 @ 16:11
Postet av: Luring

Nå må du jo huske at de fleste ser på deg som en idiot fordi de er uenige.Og kanskje folk burde tenke over at kanskje de selv er PS3 fanboys og at du ikke er en 360 fanboy, selv om du sikkert spiller det mer. Maskinen har jo tross alt flere spill!

21.sep.2007 @ 16:19
Postet av: mor di

nårdmænn can icce zkrive nøentyng rætt

21.sep.2007 @ 17:42
Postet av: Trym

Spillmagasinet er oversvømt av kåte tennåringer, så det er ikke håp å få banket inn noe i knotten på dem, et tips er å fjerne muligheten for å skrive kommentarer bloggen din.

21.sep.2007 @ 19:18
Postet av: Mika

Haha! Endelig en som har skjønt det!
Go deg, nisjap!

21.sep.2007 @ 20:57
Postet av: meg

bra skrevet. selv har jeg Ps3 men jeg syns d er skipt å se alle de ekstremt dårlige Ps3 fana som skriver slik dritt.. jeg syns spillmagasinet har tryffet helt fint på sine anmeldelser. STÅ PÅ
ps: halo3 kommer til å skuffe ;) ;) ;) =P =P

21.sep.2007 @ 21:49
Postet av: Magnus Elden

Jeg er enig at det er ikke spillmaskinene som betyr så mye. Jeg kan oppriktig si at jeg er fan av gode spill, uansett maskin. Alle har noen plusser og minuser, men vis vi skal se på det under et så er data'en klart overlegen??
Jeg sier ikke at PS3 er dårlig, men at de har gjort noen økonomiske og konstruktive feil. Det at de setter prisen opp til 6.000 er sjukt og det med blue-ray var en unødvendig ting for dagens spillmaskiner. X-box bruker en billigere løsning og selger mer, pga prisen er mye lavere og leverer fortsatt veldig gode spill. Før syntes jeg at PS2 var bedre enn X-box "original", og gledet meg til PS3. Desverre skuffet de veldig. Når det gjelder Wii så er det tidenes beste oppfinnelse for spillverdenen. Nå trenger ikke spillene å være å lære seg comboer og alle knappene som på DOA 4 eller Pgr-serien. Nå er det bevegelse som gjelder. Det er enklere for de minste og artigere for de større, og den gir deg en bedre helse enn de andre konkurentene. Wii kom begge stor-firmaene sony og microsoft i forkjøpet pga at de to var for fokusert på å slå den andre i grafikk og størelse etc. De glemte å tenke nytt. Vis microsoft hadde hatt en slik tankegang så ville den nye maskinen deres gå til helt nye dimensjoner.
Så alle maskinene har sin egen bruker gruppe for hvær sin stil og smak. Personlig synes jeg at den beste maskinen idag er Wii, fordi den kan spilles av alle aldre og fortsatt være morsom, og den er enklere for de minste. Dessuten så er den bedre for din fysiske helse og gir en god og variert spilloplevelse med bevegelse enn bare å sitte i en stol og trykke på noen knapper.
Den er også mer sosial.

21.sep.2007 @ 22:00
Postet av: Magnus Elden

Dessuten så er han en god anmelder.

21.sep.2007 @ 22:02
Postet av: hehehe

elden du er en lureing du^^

21.sep.2007 @ 22:12
Postet av: Dust

Jeg er en JÆVLA ,JÆVLA , JÆVLA svær dust jeg og;D

21.sep.2007 @ 23:25
Postet av: Fredrik Walde

ååå eg blir så kåt av bildet ditt pål hehe fniiz kniiz

21.sep.2007 @ 23:29
Postet av: Blææ.

At folk gidder å skrive drit skjønner jeg ikke.. Det er ikke verdens letteste sak å annmelde et spill. Prøv selv, Chris (bl.a) og se hvordan den annmeldelsen blir. Jeg har hvertfall ikke troen på deg!

21.sep.2007 @ 23:42
Postet av: Chris

Det handler ikke om anmeldelsene, jeg har aldri klaget på Spillmagasinet sine anmeldelser din idiot. Fint å vite hva du snakker om før du uttaler deg.
Jeg snakker om den firkantede holdningen til gammelnerd, f.eks innlegget om "Se støvet på min PS3", som er usaklig og latterlig. Utrolig at man holder på slikt på en seriøs (??) side.

22.sep.2007 @ 01:28
Postet av: Håkon

Det er jo lov å si sin mening da, og jeg kan si at jeg er en "dust" som spiller X360 som alle PS3 fan sier.. jeg sier at X360 er mye mer hyggelig en PS3 å spille for den PS3`en er så forbanna fansy og skal ha alt dilldall! det kommer til å koste en formue om den går til peaces.. men ok jeg er en dust..jeg satser X360, jeg satser Halo 3 og bioshock, men jeg blir irritert om Halo 3 ikke får en 6 for de sier at det blir graffikens mirakel og ingen har sett maken på hvor bra..så ikke stabb meg i ryggen nå Spillmagasinet!

22.sep.2007 @ 10:38
Postet av: Connox

Du er en kul type, gammelnerd. Du er en heldig type og. Du har tross alt faatt en jobb som spillreviewer. Du er en utholden type og. Du har overlevd en million flames. Du har ogsaa rett i alle meningene dine.
Kall meg gammelnerd-fanboy... Han har i det minste rett.

22.sep.2007 @ 12:46
Postet av: Hovi

Haha... Personlig tror jeg anmelderen vår sitter hjemme i godstolen sin og gliser bredt til det meste som står her. - Du er glad i mye ironi og sarkasme, noe som fort kan snu seg mot deg når folk ikke skjønner: "Be careful, people might use sarcasm on internet" Jeg liker artiklene og anmeldelsene dine. Og respekterer dine synspunkter... og hvis jeg ikke liker de, går jeg bare på gamer.no og leser der, er ikke verre. At folk freaker helt ut på grunn av en blogg er i allefall en stor kilde til latter hos meg. I såfall er vi minst to stykker som sitter og gliser. :P At du ikke bryr deg, har jeg også merket, så folk som har så altfor sterke meninger om at ting er feil, etc. bør slå av konsollen sin og ta seg en tur ut...
Jeg støtter deg ;) -og skal bli morsomt å se om denne kommentaren får noen gode svar :) - ja, jeg er n00b, og personlig så driter jeg i det...

22.sep.2007 @ 13:32
Postet av: Splash

Smaken er som baken.... Jeg spiller kun PC-spill fordi jeg ikke gidder ¨samle på flere bokser (Xbox, PS etc.). De som vil spille konsoll-spill skal få lov til det. Er idiotisk å si at en er dust fordi en spiller på en type konsoll. Herregud, folk burde slappe av.
Forresten, sjekk ut Team Fortress 2, som ble sluppet som Beta for oss som forhåndsbestilte Orange Box fra Valve på Steam.
Og det er riktig at PC-spill har mer "dybde" (personlig mening), men det er fordi PC'er er mer tilrettelagt for det og fleksibel. :)

Postet av: Loffen

Endelig en av dere som tar dette opp. Selv om jeg er både enig og uenig i anmeldelsene din så er det dine meninger. Det oser kunnskap og det oser erfaring når det kommer til anmeldelsene dine, at 10-17 åringer sitter her inne og er drit tøff fordi de sitter bak en skjerm er ingenting å gjøre med.
Kjør på ;) Ikke la noe bli påvirket av kommentarene, skaff dere et registreringssystem! Det retter opp i mye!

22.sep.2007 @ 14:56
Postet av: Snirr

Jeg blir så lei av all drittkastinga i kommentarfelter overalt. Jeg er helt enig i hva du skriver her, og all keftinga er bare teit. Hvem bryr seg om hva han liker, om det er PS3, Xbox eller Wii...samma det vel, ingen tvinger deg til å like det samme

23.sep.2007 @ 15:24
Postet av: Bra magnus

Bra sagt magnus. Du får sagt det som trengs. DET er en ekte gamer. Respekt.

23.sep.2007 @ 20:47
Postet av: Kenneth

Jeg synes det er helt greit at han skriver om at PS3'en hans samler støv, at de skriver slike artikler der de får fram egne meninger gir Spillmagasinet et personlig preg. Stå på!

24.sep.2007 @ 11:39
Postet av: Yitih

Her synes jeg det er sagt mye vettungt. OK. Ps3en har ikke mye spill, men det gjør den jo ikke til en dårligere maskin. Heck, MSX er nå en elendig maskin, men har flust av bra spill. Altså det motsatte. (MSX er en gammel japansk hjemme computer) Det med smakene er jeg også helt enig i. Jeg prøvde X360 i sommer og konkluderte med at jeg fortsatt likte Final Fantasy og Metal Gear Solid bedre så da kjøpte jeg heller en ps3. Det er jo ikke dermed sagt at X360 er dårlig i segselv, JEG bare liker ikke spillene (OK. jeg vet jeg kommer til å angre på at jeg sier det men...) Ps3en er også en bedre maskin, kanskje ikke mye men den er bedre (Først og fremst P.G.A. blu-ray leseren da...). Sånn er det.

24.sep.2007 @ 17:01
Postet av: Simen

Hvorfor bryr folk seg? Alle kan ha sine egne meninger! Bruk tiden deres til å spille istedenfor å krangle

25.sep.2007 @ 16:18
Postet av: Jajajaja

Nightwish er metalens svar på Europe. PS3 er overpriset, men bra. 360'en er priset "riktig", men har alt for høy feilrate. Kiss... veeel.. Halo-serien er oppskrytt. Har kun spilt demoen av Bioshock - virket ok. Oblivion ruler. Guitar Hero har jeg aldri prøvd. Er avhengig av achievement-points. PCen kommer til å havne i bakleksa etterhvert som flere og flere spill blir lansert samtidig på konsollene. Med noen unntak, selvfølgelig...

26.sep.2007 @ 11:34
Postet av: Stian

Haha! Faen du eier då! Leste nettopp på spillmagasinet at Halo 3 skuffer x)

26.sep.2007 @ 20:52
Postet av: ?

"Likevel, meninger er som rumper - de er delte, og alle har en"
Thats it?
Og det er spillmagasinets motto for å
anmelde spill?
My as(s)
Problemet til spillmagasinet er mangel på faglig tyngde og innhold. Alle kan anmelde dataspill. Det er jo lett som bare det. Subjektive mening kan man altså ikke rokke ved. Det er jo bare en mening. Maken til viss vass.

29.sep.2007 @ 23:01
Postet av: Debbaten er 9/10 riktig.

Halo 3 skuffer IKKE!
Dårlig anmeldelse av spillet. Fortjener 6. Grafikken er IKKE dårlig. Alt er perfekt, ingen småfeil.
Jeg syntes du ikke er dust/noob/tosk etc.
Da går vi videre til neste sak... NESTE!

01.okt.2007 @ 18:16

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/trackback/ping/5531172
hits