FUCK KONAMI!

13.nov.2007 @ 14:19
Jeg beklager denne tittelen.

Virkelig.

Men ikke så mye som Konami burde beklage seg.

La oss først starte med å snakke litt pent om Kona mi (morsommere å dele det opp på norsk). Konami ble startet i 1969 og begynte i 1973 med å lage spill. Det første kom i 1978, og de fikk storsuksess i 1981 med Frogger, Scramble og SuperCobra.

De har senere laget spill som Metal Gear Solid og Silent Hill. I tillegg til Winning Eleven, eller Pro Evolution Soccer (rævva navn, uansett - det heter Football).

Som vi var inne på i vår anmeldelse av PES 2008 skuffet PS3-versjonen av dette spillet. Fortvil ikke, nå er løsningen her!

Konami har nemlig forklart følgende:

Konami Digital Entertainment is aware that some players of PES2008 are experiencing "stuttering" by their machine when playing on PS3 (this does not occur on other formats). After checking the matter we have found that the problem is primarily taking place where the user is not playing the game in high definition.

The solution to this problem is to play the game on an HD TV.

Huggu, sa vi på Toten når noen kom med idiotiske uttalelser. Og dette er en virkelig idiotisk uttalelse.

For det første - løsningen på problemet er å kjøpe en ny TV? Utrolig bra.

For det andre - nei, problemet er ikke løst ved å ha en HD TV. Jeg HAR HD TV, og etter det jeg har lest i andre anmeldelser så er problemet like mye der på HDTV som på annet. Faktisk har jeg opplevd at problemet kan løses slik:

Spill på HDTV uten å spille spillet i HD. Noe som virkelig er supert.

Det blir som om Audi skulle svart at en bil ikke gikk på humpete vei: Kjør på motorvei, da!

Argh.

Vel, trøsten for alle får være at spillet ikke har problemer på andre formater..... Men, helt ærlig, er ikke løsningen egentlig å lage en oppdatering for spillet som faktisk gjør dette bedre? Jeg har spilt en del andre spill på PS3 som ikke hakker....


Kommentarer:
Postet av: donkiri

først!
er enig med nisja det var en tåpelig utalelse

14.nov.2007 @ 09:52
Postet av: :o

ant!

14.nov.2007 @ 10:03
Postet av: Reaper

Dust ting å si av Konami! Er det virkelig seriøst?

14.nov.2007 @ 10:23
Postet av: Lasse

Konami har jo sluppet en bra versjon på 360, så å si Fuck Konami blir litt drøyt, kanskje det er noe med hardware'n som gjør at ps3'en sliter. Kan jo tyde på det siden spillet funker som f på 360.
Nei, overprisa ps3 med en ULTRADÅRLIG live tjeneste må se å levere snart, til den prisen burde ALT rundt konsollen vært bedre enn 360. Det er IKKE tilfelle pr dags dato. Shame on SONY burde du heller skrevet :D

14.nov.2007 @ 10:32
Postet av: slask

lasse! din knøl! PS3 er ikke overpriset, den er dyrere enn de andre, men så får du faen meg mer for pengene og.. for 600,- i året så burde xbox live ha vært bedre!
PSn er ihvertfall gratis og er fortsatt bra...
hvorfor den "funker som f på 360" har noe med hvilken konsoll konami utviklet den til og portet spillet til en annen..

14.nov.2007 @ 10:45
Postet av: Marvin

XBOX360 spillet er bra, men jeg måtte kutte ut online spillingen sist gang. Ballen lever sitt eget liv, den er over alt på banen. Samt at noen spillere bare for nitorx kjørt en viss plass, som gjør at de spurter 100ganger raskere... orket ikke mer, skrudde det av!
Men Spillet er grimrende, offline...

14.nov.2007 @ 10:48
Postet av: JA

Det er en grunn til at ps3 ikke klarer det!
Det har stappet for mange dual core. anti switch csocial pack swacke!

14.nov.2007 @ 10:48
Postet av: JA

Det er en grunn til at ps3 ikke klarer det!
Det har stappet for mange dual core. anti switch csocial pack swacke!

14.nov.2007 @ 10:48
Postet av: t

Det lagger på Live også. Det har det gjort ved alle utgivelsene av PES - desverre har ikke KONAMI lært... Hver eneste gang måtte det en patch til - og det tar så JÆVLA LANG TID !

14.nov.2007 @ 10:52
Postet av: Dark Snake

Fuck you for Fuck Konami!!!
Pes suger jo generelt da, men ikke si at Konami ikke kan lage spill for den grunn.
MGS ftw

14.nov.2007 @ 11:47
Postet av: ?

Spillet erlike fucka på 360 (online lag og stuttering) kanskje ikke mye stuttering som PS3 men fortsatt feil er feil.. Kona mi er idioter, de skulle ikke ha slippet ut en spill full av bugs.. plus, det er jo ikke så jævle mye nytt ass, bare grafikken.. Syns konami gjør en shit job år etter år.. vis ikke PES2009 kommer med noe nytt og flere lag (vi har jo blu-ray for helvete) så blir dette det siste Konami fotball spill jeg kjøper..

14.nov.2007 @ 11:50
Postet av: Kjetil

PS3 er hvertfall ikke overprisa for å få sagt det. Den koster 100 spenn mer enn 360 Elite.
(Samt at PSN er gratis. Xbox Live koster penger)
Det er jo bare helt på tryne.
Selvom harddisken er 80GB større en PS3...
So Fucking what? Sett på en ekstern 500GB da.
Så var det problemet løst.
eller kjøp en ny 250GB 2,5" HDD.
Men det er bare puke å snakke om at Konami suger.
De suger til å lage fotballspill.
MGS og Silent Hill er dødsfete spill.
Så actionspill har de peil på.
Spiller du fotballspill så kjøp for faen Fifa 08.
Verdens beste forballspill.

14.nov.2007 @ 12:05
Postet av: wii mannen

håper dette kommer på wii

14.nov.2007 @ 14:14
Postet av: Løgn

Jeg har PES på PS3 men ikke HD TV, og jeg har ikke merket noe som helst feil med spillet

14.nov.2007 @ 14:47
Postet av: 23

Pro Evolution Soccer (rævva navn, uansett - det heter Football). ikke drit deg ut a ;)

14.nov.2007 @ 18:37
Postet av: Boxiom

Rævva navn? Greit nok at innlegget ditt var litt useriøst fra før av, men hallo? Nei, det heter faktisk "soccer" worldwide. Vet du hva football er? Det er der man løper rundt med en spiss eggeformet ball og brutalt kaster seg over hverandre.

14.nov.2007 @ 20:09
Postet av: anonym

toten ass...

14.nov.2007 @ 20:10
Postet av: araber

faen hater kon dritt. pes 4 er bedre enn pes2088. seriøst det er bare dritt med den nye.

14.nov.2007 @ 20:37
Postet av: wser

til Boxion: det heter faktisk football over hele verden, botsett fra i USA. her er Football den sporten med eggforma ballen du stikter til..

14.nov.2007 @ 22:21
Postet av: fotball

hvor retardert er du naar du prover aa paastaa ar fottball egentlig heter soccer. soccoer er for heldagsnerder som ikke vet hvordan det er aa spise et maaltid som ikke bestaar av grandis. og jeg vedder paa at du er kvisere

15.nov.2007 @ 01:32
Postet av: Boxiom

Til wser:
Prøv å reis til Asia eller Amerika og spør hva football er og hva soccer er. Tror du blir overrasket over hvor feil påstanden din er.

15.nov.2007 @ 08:16
Postet av: christer

boxiom: ja i asia og amerika ja men ikke europa

15.nov.2007 @ 09:19
Postet av: Boxiom

Ja, og i hvilke to verdensdeler har vi det største spillmarkedet? Nettopp, Asia og Amerika.

15.nov.2007 @ 09:24
Postet av: Konami like bra som alle andre

Jeg har nå lest igjennom denne tåpelige diskusjon, og lurer på om jeg virkelig skal gidde og svare. Men noen må da forsvare Konami.
Så til dere som sier at soccer ikke er det samme som fotball, sjekk en ordbok kanskje?
Og prøv og tenk over andre titler, slik som "Virtua Soccer" og "Actua Soccer". Handler ikke de om den runde lille ballen som man skal plassere i et mål på den andre siden av banen?
Og de som kritiserer PS3 og Xbox360. Begge konsolene har noe særeget å by på. PS3 er hakket dyrere, men er også hakket bedre når det kommer til hardware spesifikasjoner.
Live funksjonene til de forskjellige konsollene kan jeg egentlig ikke uttale meg om, siden jeg ikke har prøvd dem noe særlig. Men hvis det stemmer som det blir sagt her, at PS3 live er dårligere. Ta standpunkt til prisen også, for så vidt jeg vet koster ikke PS3's live funksjon.
Og når det kommer til PES og sammenligningen med FIFA, der blir jeg rett og slett irritert. PES har MINST like mye å by på som FIFA. De som ikke har prøvd begge seriene nøye, burde ikke uttale seg her.
Konami er også en av verdens mest kjente spill produsenter, og har laget mange brae spill slik som
-Silent Hill
-Metal Gear Solid
-Castlevania
Og sist men ikke minst -PES!
Og neste gang du blir irritert over noe, prøv og lag en saklig diskusjon. Ikke begynn med en tittel "FUCK KONAMI!"

15.nov.2007 @ 09:51
Postet av: suppegjøk

Fotball er ikke underholdning.
Og konami kan lage Metal Gear solid.... de burde ikke surre bort tid på å lage noe annet egentlig i mine øyne.

15.nov.2007 @ 12:23
Postet av: Thomas Andre

Er det nå vi skal si "Fuck EA" for å nok en gang lag et fullstendig arkade preget fotballspill, hvor spillerne ikke aner hva det vil si å møte ballen osv?
FIFA = Best når du spiller offline og alene, da det er morsomt med offisielle ligaer osv..
PES = Best når du spiller online og med venner, ettersom det er mye mer realisme og utfordring i spillet. Og last ned en gigantisk patch som gjør at du får alle offisielle liager og lag om du ønsker å spille offline.
Problemet til FIFA er og har alltid vært selve gameplayet. Det er så A-4, har du spilt noen kamper, så har du funnet et mønster i spillet som sikrer deg en scoring hver eneste gang! Du sitter å irriterer deg grønn over at spillerne dine finner det for godt å møte ballen når du prøver på en pasning osv..
PES derimot har en mye bedre kunstig intelligens, hvor maskinen tilpasser seg spillet ditt. Så om du prøver på samme angrepsmønster om og om igjen, så vil forsvaret til motstanderen din til slutt fatte mønstret ditt og stoppe deg. I FIFA ville de stått stille og sett dumt på deg mens du puttet inn mål etter mål!
En annen ting er det en del vanskeligere å få til gode innlegg og skudd i PES enn FIFA. I FIFA så er det sånn at om du står på en gikk posisjon fra mål og skyter, så scorer du nesten uansett hva, om du ikke klarer å holde inne skyteknappen i flere sekunder da og dundrer ballen flere meter over mål. I PES er det slik at keeperen er langt flinkere til å redde, tilpasser seg skuddene dine, så om du skyter i samme retning hele tiden, vil keeperen også begynne å slenge seg i denne retningen. Samt det er generelt vanskeligere å score, da ballen ikke oppfører seg likt hele tiden, som den gjør i FIFA. Det samme gjelder innleggene, død-baller og cornere.
Den siste versjonen av PES har heller ikke noe dårligere grafikk enn FIFA, så alt i alt kan det i grovetrekk oppsummeres slik:
FIFA: Lisenser, ligaer, riktige navn og lag osv.. Og litt eyecandy, kul musikk og greie menyer.
PES: Virkelig godt gameplay, langt større realisme. Mangler mange lisenser, men dette kan hvert år fikses ved uoffisielle oppdateringer noen uker etter release.
PES2008 er et langt bedre spill enn FIFA08, som PES generelt sett alltid har vært. De har samtidig også tatt inn mye på grafikken, hvor de lenge har hengt etter. Det eneste negative med PES2008 er disse online problemene som de må få fikset. Men heldigvis merker jeg ikke tegn til noe av det på PC :)
Må bare understreke at dette var et tragisk innlegg. En så useriøs diskusjon skal du se lenge etter.

15.nov.2007 @ 15:54
Postet av: magnus

ja du kan godt fucke kona di

15.nov.2007 @ 15:57
Postet av: QWERTY91

Bra Kjetil!...endelig noen som kan få sagt det:)

16.nov.2007 @ 17:35
Postet av: ark

Blir litt flau over å være totning når jeg leser sånne håpløse utbrudd her. Ja, den seneste utgaven av PES er en sann skuffelse (jeg har en lang liste over konkrete punkter) og ikke alt vil fikses (tenker da spesielt på grunnleggende fotballmessige svakheter) gjennom patchen som vil komme med tiden. Men sånne ting som online og"bilde-rivingen" bør man kunne forvente at de ordner. Tross manglene: Det går til en viss grad å spille fotball med dette spillet, noe det er alene i verden om (med unntak av tidligere utgaver av ISS og PES).

18.nov.2007 @ 20:20
Postet av: Irdan Langve

Det å hevde at man kan spille fotball med et FIFA-franchise-spill vitner om desillusjon. Jeg har spilt alle siden 1994 og veien har tidvis vært like kort til pong, flipperspill og generelle action-spill opp gjennom årene. Hvis en person har interesse for å spille fotball i nærheten av hvordan det gjøres i virkeligheten er iallfall ikke FIFA veien å gå. EA er klare over dette selv og det er og har aldri vært intensjonen deres heller, da de har et aggregert fokus på mer action-orientert gameplay.

18.nov.2007 @ 21:39
Postet av: Hallo!

Er da for faen spillet som er viktigst, og ikke om det skal hete pro evolution soccer, eller pro evolution football! Er spillet som teller og ikke navnet!
Har ikke prøvd spillet, men sånn jeg forstår det så er det fullt av bugs.
Finito Finale!

18.nov.2007 @ 21:51
Postet av: Simen

Jeg må bare le av dere.. Så patetisk

19.nov.2007 @ 16:47

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/trackback/ping/5582630
hits