juli 2007
ma ti on to fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
31          

Se på støvet på min PS3

30.jul.2007 @ 15:55
I går fikk jeg av min nygifte kone at min Playstation 3 enten måtte brukes eller finne seg et nytt sted å samle støv på. (Se en PS3 som støvsamler her)

I dag har jeg brukt pausene på jobben for å finne ut hva jeg kan bruke den til. Joda, den spiller DVD-filmene mine med litt bedre bilde - men mangler sonefri innstilling. Ergo bruker jeg DVD-spilleren.

Nettsurfingen gjør jeg helst fra datamaskinen.

Ellers? Åja, spill...

Spill er visstnok det maskinen er laget for, og jeg har en del av dem - men ingen jeg spiller. Det er så absolutt ikke på trass. Jeg er verken fan av Microsoft, Nintendo eller Sony - eller jeg er fan av dem alle, ikke en av dem. Finnes det et godt spill på en maskin, så vil jeg spille det.

Foreløpig finnes det ikke ett eneste spill som jeg vil spille på PS3 (ja, ok - Oblivion finnes, men det har jeg så mange timer lagt ned i på min Xbox 360 at det er relativt uaktuelt).

Likevel, jeg vil ikke gi opp kampen for min PS3 og besøker litt nettsider for å se om det kommer noe SNART som kan redde plasseringen til den svarte likkisten....

Madden NFL 2008 skal visstnok komme i august står det på tothegame.com. Nope.... det redder ikke plasseringen.

Jeg leter videre.Ign bruker å være et fint sted å besøke hvis man skal glede seg til noe... hei, der var det noe. 300 kommer på Blue-Ray den 31.juli... hmmm.... kanskje det?  Ja, den skal jeg ha - og den må jo være strålende på Blue-Ray... men vent litt, ekstrastuffet er visst bare på HD-DVD. Jaja, da blir det den hvite skuffen istedet (noen ganger kalt Xbox 360).

Det er ikke det at det ikke ser ut til å komme noen spill jeg vil elske... de er der de... Gran Turismo 5... for eksemåel, eller Star Wars: The Force Unleashed (jada, sistnevnte kommer nok på Xbox 360 også)...

Så jeg søker videre... på Videogame generation finner jeg noe... Lair... hmmm. hva kan det være? Det skal komme i august sies det... Søke igjen... dette ser relativt interessant ut, ja... (Se selv) Så, kanskje, kanskje finnes det håp for min PS3 ut august... hvem vet...

For moro skyld stikker jeg innom releaselisten til Xbox 360, hvor jeg tross alt bruker flest timer på spilling... Åja, i august kommer visstnok Medal of Honor Airborne, Blue Dragon, John Woo presents Stranglehold og Tiger Woods PGA Tour 08.

Jaja, får se om det er plass i boden til en svart likkiste. For i september kommer Halo 3, og da blir det ikke mye annet.

hits